Healing- behandling och ceremoni

HEALINGBEHANDLING

OCH CEREMONI

Vad är healing? 

Energibehandling bygger på idén att vi, förutom våra fysiska kroppar, också består av ett större energifält runt kroppen. Detta energifält interagerar och samverkar med vår fysiska kropp, våra tankar, våra känslor och vårt mående. Vid blockeringar eller stagnation här kan vi

till exempel uppleva trötthet, obalans, eller instabilitet. Detta kan också på sikt skapa sjukdom. *


Vid en healingbehandling arbetar terapeuten med sina händer med klientens energisystem, med syfte att lösa upp blockeringar och skapa bättre flöde i kropparna.


*En healingbehandling ska inte ersätta kontakt med en läkare och medicinsk hjälp men kan verka komplementärt och stimulera kroppens egen självläkande förmåga. Hur går det till -

och vad kan jag vänta mig av en behandling?

 

Alla healingbehandlingar inleds med ett samtal för att se var du befinner dig någonstans, vilka tankar du bär på eller eventuell uppföljning från tidigare tillfällen. Du ges alltid möjlighet och ställa frågor inför behandlingen.

Behandlingen sker på bänk, där du är fullt påklädd. Behandlaren använder sina händer och följer energiflödet för att placera dem på klienten - aldrig på känsliga områden och alltid efter överenskommelse.


Det är olika hur healing upplevs, men kan till exempel kännas som värme, som kyla eller sensationer/ stickningar i kroppen.

Långsiktiga effekter kan till exempel vara att känna sig mer balanserad, lugnare, friare och gladare.

De olika healingformerna är innebördes väldigt olika och ger olika effekt. Känner du dig osäker på vilken behandling du ska välja får du gärna kontakta mig.


Sker sessionen på distans så behöver du avsätta cirka en timma avskilt och behandlingen börjar och avslutas istället med ett telefonsamtal.


Minst 3 sessioner, 1 gång/ vecka rekommenderas för samtliga healingbehandlingar för en mer långvarig effekt.  

ENERGIBEHANDLING

ÄR TILL EXEMPEL TILL  FÖR DIG SOM

...

Känner dig trött och dränerad 


och vill återställa balansen och energin i kroppen.

Är känslig och lätt tar in andra människors energi


och kanske har svårt att skilja på vad som är dina tankar och känslor och vad som är någon annans. 

Längtar efter lugn och ro


och behöver en vilsam stund för dig själv. 

Vill förstå dig själv bättre  


-Vill komma i kontakt med dig själv och dina behov.

Vill förbättra ditt mående


Och känner dig låg, känslosam, "över"- känslig, eller har mycket tankar som är svåra att styra. Och kanske längtare efter bli speglad och lyssnad på. På riktigt. 

Vill prova något nytt 


och längtar efter något som kan skapa förändring i livet och en kontakt med "något större". 

ENERGIBEHANDLING PÅ VÄXTKRAFT

ENERGITERAPI


Energiterapi är en mjuk, balanserande och välgörande behandling för alla sinnen.

Terapeuten jobbar intuitivt för att ta reda på vad du behöver och använder ibland kristaller, eteriska oljor och shamanska verktyg för att arbeta med blockeringar och skapa flöde i dina kroppar. 


Behandlingen kan variera något och kan vara både energiboostande, rogivande eller läkande efter behov. 


Eftersom det är de mer subtila kropparna som behandlas så kan denna behandling även ges på distans. Du får en lugn, vilsam, balanserande och rogivande stund bara för dig, som dessutom gör gott. 

CHAKRABALANSERING


Chakrabalansering innebär en balansering av kroppens sju stora chakran, energicentrum. Alla obalanser, både fysiska och psykiska, visar sig i vårt energisystem där de blockerar energin. Balans i chakrasystemet skapar hälsa och livskraft, och omvänt - är chakrasystemet i obalans kan det medföra trötthet, och dränering av energi.

Genom en chakraavläsning kan du få information om vad som behövs för att må bättre, och hjälpa dig själv att bli av med och hålla blockeringar borta.

SHAMANSK HEALING


Shamansk healing är en mycket kraftfull behandling som berör på alla plan.


Det är en djupverkande healing som transformerar tung energi, och frigör de blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen.

Du får hjälp att arbeta med och släppa de präglingar som finns i din energikropp, som till exempel trauma, själsliga sår, och känslomässiga blockeringar.


Men även möjlighet att bearbeta symptom som  stress, ångest och depression. Syftet är att du ska få landa in mer i ditt hjärta och ditt kännande och förebygga det som skapar sjukdom i din kropp. 


 Minst 3 sessioner och en önskan att jobba med din egen läkning och ditt eget helande är önskvärt. 

PERSONLIG CEREMONI


Ibland befinner vi oss i skeden i livet som vi vill eller behöver omfamna på olika sätt. Det kan vara avslut av en situation, eller en relation, nystarter och nya faser. En ceremoni kan vara ett fint sätt att hedra det som varit eller skapa utrymme för att välkomna något nytt.


För att boka en personlig ceremoni behöver vi lära känna varandra lite bättre och gå igenom var du befinner dig och önskar uppnå, samt vad du kan förvänta dig av en sådan process. 


Fyll gärna i dina uppgifter nedan så tar jag kontakt med dig. Du förbinder dig inte till något genom en första kontakt. 

Varmt Välkommen på

energibehandling!